tag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post7279860656750246267..comments2023-02-28T23:09:18.565+01:00Comments on moja mediteranska kuhinja: Slatki kruh od japanske jabukemojamediteranskakuhinjahttp://www.blogger.com/profile/12006007389092732886noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-21451994608469264132022-03-04T16:18:26.452+01:002022-03-04T16:18:26.452+01:00Play at the best casino games at drmcd
Play at the...Play at the best casino games at drmcd<br />Play at the best casino games at <a href="https://drmcd.com/%eb%82%98%ec%a3%bc%ec%b5%9c%ec%83%81%ec%9d%98-%ea%b4%80%eb%a6%ac%ec%b6%9c%ec%9e%a5%eb%a7%88%ec%82%ac%ec%a7%80.html" rel="nofollow">나주 출장안마</a> drmcd. <a href="https://www.jtmhub.com/%ed%95%98%eb%82%a8%ea%b0%80%ec%9e%a5-%ec%9d%b8%ea%b8%b0-%ec%9e%88%eb%8a%94%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%83%b5%ea%b0%80%ea%b2%8c.html" rel="nofollow">하남 출장샵</a> Experience the best slots and table games at one of the world's <a href="https://www.mapyro.com/%ec%a0%9c%ec%b2%9c%ec%b5%9c%eb%8c%80%ea%b7%9c%eb%aa%a8%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%83%b5.html" rel="nofollow">제천 출장샵</a> best <a href="https://drmcd.com/%ec%88%9c%ec%b2%9c%ec%97%90-%eb%8c%80%ed%95%9c-%ec%9a%b0%ec%88%98%ed%95%9c%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88%eb%a6%ac%eb%b7%b0.html" rel="nofollow">순천 출장안마</a> casinos - DrmCD. Discover new <a href="https://www.jtmhub.com/%ec%95%88%ec%82%b0%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88.html" rel="nofollow">안산 출장마사지</a> andgardynaquaylehttps://www.blogger.com/profile/10404400490695948124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-40919889057271794002022-01-27T14:39:10.812+01:002022-01-27T14:39:10.812+01:00Emperor Casino Online casino free bonus, 100% up t...Emperor Casino Online casino free bonus, 100% up to $1000<br />The best Emperor casino online casino bonuses – 100% up to $1000 - Are you <a href="https://legalbet.co.kr/1xbet/" rel="nofollow">1xbet korean</a> looking for new bonuses? <a href="https://shootercasino.com/emperor-casino/" rel="nofollow">제왕 카지노</a> Get exclusive welcome bonuses, <a href="https://septcasino.com/review/sands-casino/" rel="nofollow">샌즈카지노</a> free spins,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-42560775056818148812010-11-30T00:57:22.173+01:002010-11-30T00:57:22.173+01:00baš je isto rekla moja svekrva (kao i ti Tadeja) p...baš je isto rekla moja svekrva (kao i ti Tadeja) prije koji dan. Rekla je da joj je taj odvratan okus ostao danima nakon što je probala nezreo kaki. Hmm.. vjerojatno je zato na početku bila skeptična prema mom kolaču.<br /><br />Slike drveta kakija su ti predobre. Da li možda znaš točnu vrstu kakija koju imate? Čini mi se da su ti kakiji crveniji nego oni koje sam ja upotrijebila.<br /><br />ja sam preveliki "ziheraš" što se tiče mjera u receptima tako da nisam dalje smanjivala količine šećera, no uvjerili ste me da se može, tako da će tako biti sljedeći put :) uz dodatak limunamojamediteranskakuhinjahttps://www.blogger.com/profile/12006007389092732886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-46425253126425667222010-11-29T23:49:27.982+01:002010-11-29T23:49:27.982+01:00eto mene, izašla iz anonimnosti...ma ja sam već pr...eto mene, izašla iz anonimnosti...ma ja sam već probala neki recept koji je uključivao natapanje kakija limunom prije umješavanja u kolač i nije uopće sadržavao šećer, osim jedne vrećice vanilin-šećera...sad znam i zašto je bilo potrebno to namakanje, hvala na savjetu :D<br />frendca voli jesti kaki i objasnila mi je da ga možeš smatrati zrelim tek kad je potpuno gnjecav i kad je već graniči s trulim....njena definicija zrelog kakija je da ga možeš žlicom praktički jesti kao kašicu i da nije dovoljno da je jako mekan, nego da baš mora biti kašast...sad ne znam je li to pretjerano ili ne...Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14755992534851524009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-14017461352534137402010-11-29T15:31:58.158+01:002010-11-29T15:31:58.158+01:00Definitivno treba biti zreo, osim ako netko nema b...Definitivno treba biti zreo, osim ako netko nema baš posebnu želju i potrebu da mu se usta i sva sluznica skupe k'o :((, strašan osjećaj!<br />@anonimno, moj savjet ako smijem iz iskustva, smanji šećer, sočnost se da sačuvati sokom i korom limuna ili limete. Isto tako se odlično slaže sa đumbirom.<br />A tu je i ovogodišnja <a href="http://doubletkitchen.blogspot.com/2010/11/daring-bakers-challenge-november-2010.html" rel="nofollow"><b><i>kaki</i></b></a> kreacija o kojoj sam pričala. <br />Prošle godine sam radila <a href="http://doubletkitchen.blogspot.com/2009/12/kaki-cookies-ili-kako-je-sve-pocelo.html" rel="nofollow"><b><i>kaki cookies</i></b></a> sa kremom od mascarponea i isto je bilo jako ukusno.Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-39946482935011692782010-11-29T10:37:53.106+01:002010-11-29T10:37:53.106+01:00Hvala ti Jasna :))
mislim da je najbolje pričekati...Hvala ti Jasna :))<br />mislim da je najbolje pričekati dok skroz ne omekša, tj. dok nismo sigurni da je 100 % zreo (jer ako ne biti će kao što je Tadeja gore spomenula)mojamediteranskakuhinjahttps://www.blogger.com/profile/12006007389092732886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-57046163712823926882010-11-27T03:49:34.236+01:002010-11-27T03:49:34.236+01:00Izuzetno zanimljiv i neobican recept.
U mojoj '...Izuzetno zanimljiv i neobican recept.<br />U mojoj 'zemlji' ljudi se svadjaju oko toga kako ovo voce (persimmon) treba jesti. Jedni insistiraju kad je tvrd, drugi kad je mekan. Inace porijeklo ima iz Sjeverne Amerike.jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-48633851722258172562010-11-22T13:32:09.314+01:002010-11-22T13:32:09.314+01:00@ Jelena: čitala sam i da ih možeš kupiti još ne p...@ Jelena: čitala sam i da ih možeš kupiti još ne posve zrele i ostaviti da sazriju na sobnoj temperaturi (vjerojatno bi i jabuke mogle ubrzati ovaj proces)<br /><br />@ Tadeja: to me podsjeća na kada sam ja prije kojih 6 godina tvrdoglavo ubrala divlju naranču i krenula je jesti (iako su se svi oko mene primili za glavu). Naranča je u roku keks zavešila par stotinjak metara dalje (s tim da sam skoro pogodila nekoga). Ne znam da li mi je bilo gore zbog okusa u ustima ili zbog srama zbog torpedirane naranče. Trebalo mi je vremena da ju opet probam u slatkome i marmeladi.<br />Svima se svidio, a meni je iskreno rečeno bio najbolji nakon 4 dana<br />Jedva čekam vidjet što si ti spremila s kakijem:) <br /><br />@ anonimno: da, bio je dosta sladak i mogla bi se još malo smanjit količina šećera, no to će onda utjecat na njegovu sočnost - jer što je više šećera to je sočniji (i nažalost, slađi)mojamediteranskakuhinjahttps://www.blogger.com/profile/12006007389092732886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-15621461510731055382010-11-22T12:10:07.829+01:002010-11-22T12:10:07.829+01:00hej! super je recept, samo me zanima koliko je bio...hej! super je recept, samo me zanima koliko je bio sladak kolač? jer kaki kad je zreo stvarno bude jaaaaako sladak, pa moram pitati...treba li možda još više smanjiti količinu šećera?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-52001429824719580612010-11-22T11:20:28.224+01:002010-11-22T11:20:28.224+01:00Da, najveća greška koju možeš napraviti je staviti...Da, najveća greška koju možeš napraviti je staviti kaki u usta nezreo. Toliko ti se zamjeri da ga više ne želiš niti pogeldati. Mi imamo dva stabla kakija i stvarno svake godine rode. Najbolji je kad mu je meso već samo po sebi pekmezasto, onda je takav marmelada kojoj i ne treba posebno dodavati šećera. Znam i kakav je otprilike tek ovakvog kolača jer i ja svake godine izmišljam nešto novo. Ovih dana sam baš nešto napravila, ali ne smijem još kazat! :)<br />Super izgleda tvoj kolačić i vjerujem da se svidio kušačima!Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033512525208382077.post-6873218263971111122010-11-22T09:46:48.813+01:002010-11-22T09:46:48.813+01:00Jela sam te jabučice, samo što je problem jer se o...Jela sam te jabučice, samo što je problem jer se ovde prodaju kao nezrele, a oni valjda misle da jabuka treba da je čvrsta, kao što se brokoli prodaje isključivo u rascvetalom stanju. Divan receptić.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com